sabar itu indah

7 tahun menanti, akhirnya doc sahkan mengandung 12w, Alhamdulillah sgt2 bersyukur.

sabar itu indah
116 Các câu trả lời

Alhamdulillah, tahniah sis 😊 sy pun tengah pregnant first baby ni, 18weeks dah setelah setahun lebih menunggu. Semoga di permudahkan urusan sis nanti, amin ☺

Alhamdulillah syukur Ya Allah. semoga Allah memelihara kandungan dan si ibu sehingga ke akhirnya.. semoga dipermudahkan segala urusan awak sekeluarga

Tahniah. Saya pun 10tahun baru dpt yg first. Bila wife tunjuk result urine dan dua kali test, siap tak percaya. Suh klinik yg confirmkan jugak😂

Alhamdulillah.. Tahniah sis ❤ Sama lah kita..sy pun 7thn jgak masuk thn ni.. Baru 9week.. Thn lepas pregy tp keguguran lepas 6thn menunggu..

Syukur alhamdulillah..jga diri, jga pemakanan sis n baby.. Sya tumpang gembira.. Doakan semoga sya merasai detik indah mcm sis.. Aamiin

hrp2 sy pn bjya hamil.jg cm sis..sy pn mnggu lma jg😭😭..btw congrats sis,smoga sis dgn bby sht smpai mlhirkn😇😇..

Alhamdulillah... Rezeki yg Allah berikan atas hamba nya yg bersabar. Tahniah! And jg kandungan ye. ❤️

Alhamdulillah. . Tahniah puan.😘👏👏 Doa kn saya juga. 8 tahun still waiting for baby no 2 🙏🤗

Alhamdulillah baby terus membesar dengan sihat, walaupun baru kuar hospital bulan lepas akibat meningitis..

4y trước

Alhamdulillah. Comey nyaa baby sis. Congrats ya

syukur lah.. akhirny trmakbul doa sis.. Tuhan itu baik , indah pada waktuny .. jaga kandungan baik² ..