Pendarahan 6 Weeks

6 weeks.. Pendarahan adakah..

45 Các câu trả lời

maaf ya nak tegur kalau tahu turun darah tolong jangan tanya dalam ni terus pergi hospital senang

Sya skrg 6week 3day still jugak pendarahan kuar .. org kata tgh bleeding .. dh 2 minggu saya hadap pendarahan ini , smpai dh fikir redho jerw ini ..

2y trước

Hai. Nak tanya lepas 2 minggu pendarahan macam mana kandungan puan?

saya mau tau ba sesiapa laa yg ada masa reply ni. kalau 6week mengandung normal ke klau sakit kidney saya?

2y trước

Sy pun doktor detect kencing kotor..nnt doktor akn bg ubat lawas kencing

saya Mse bln 3 perh kne cmtu..tu tanda awal keguguran..dlm sy berapa hari je sy gugur..sy sarankan awk g jmpe doktor..KLU ia terlalu kerap terus cepat dapatkan rawatan....jng buat kje berat2

hi,ni 2nd baby utk saya..skrg 6weeks..i dah pegi check doc 2 kali tapi doc cakap xnampak apa²..normal ke ni..sebab 1st baby 5weeks dah nampak..agak worry sikit..pls advice saya

Assallamuallaikum sis, ada x cm sya, bru mkn kurma ja dh muntah pastu xleh nk masuk apa2 lgi 😭 asik nk baring ja 🥺 nk minum vit pun xtau vit apa 🥲

sy kan suka duduk silang kaki kadang2 tu.. angkat lutut waktu tidur.. kangkang sikit paha kanan sandar kt dinding... xpe ke ek mcm tu... ke effect juga pada kandungan..?

Sy baru masuk 6 weeks, ada bleeding.. Tp ke klinik dia bg ubat kuatkan rahim, yang risaunya kalau g kencing mesti ada titik2 darah. Lama tak akan jadi macamtu? 😔

saya tak datang period lagi sampai sekarang,last period 24/2 sya test naik 2 test pula xada..apa perlu sy buat..ka kena tggu sampai habis bulan ni or macam mana...

3y trước

pergi jmpa dr tuk scan

tq sis atas perkongsian, sy baru mengalami masalah ni skarg. sy sangat susah hati tp masih meneruskan ubat yg dibekalkan doc. lega hati saya atas perkongsian sis