6 mingu

6 week dah buli buat buku pink ker??

75 Các câu trả lời

saya mggu ke 8 Baru bukak , sbb g kk masa mggu 6 , die sruh bukak masa mggu 8

bergantung ngan patient Dr kalau ramai kmungkinan akan d buat for week 9 myb

Saya gi KK week 5, booking je. Doc suruh datang week 12 baru buka buku pink

kalau tempat saya 8-12 minggu. kalau boleh jangan lebih 15 minggu

Boleh je kalo ms scan tu dh nmpk jntung..dh nmpk br confirm pregnant..

usia kandungan saya dah 6 minggu ...tpi saya dah boleh buat buku pink

Sis kena call KK yg terdekat nanti dorg akan bagi tarikh yg sesuai.

Macam mana nak hilangkan mual² ye ? badan tak larat langsung 😊

Belum lagi, kene tunggu lagi 2 minggu atau 3 minggu macam tu

boleh dah....sbb nanti diorang bg date untuk buat buku pink