6 mingu

6 week dah buli buat buku pink ker??

75 Các câu trả lời

Ala buka buku time preg 3bulan x pa kalau awal sngat nanti x larat ulang p klinik

2y trước

betul

Boleh je pergi klinik untuk book appointment buka buku pink. Nanti nurse mintak salinan ic gambar salinan sijil nikah & then dia akan bagitau balik bila boleh dtg.

Setiap KKia tak sama waktu yang boleh utk bukak buku pink. Sila pergi KKia berdekatan dengan anda. Jangan lupa tanya document apa yang perlu dibawa sekali.

seeloknya 10minggu ke atas baru buat buku pink..sbb sya dh p tnya tp dokter xbg buat..

Sya dh buat buku pink nk msok 6 week sbb sy ad kncng mns sblm mngndng LG.doa2 rahim Sya kuat sampai berslin ,memang scan xnmpk LG..11hb jmpa doktr

Hi sis, boleh ambil vaksin ka? Waktu pregnant?

Assalamualaikum. Nak tanya Normal ya kalau baru scan 5 minggu, belum nampak jelas? Maaf.. first time setelah 4 tahun menanti. 😊

3y trước

awak sama mcm sy. sy masa 5wks mmg xnampak apa wlupun dh scan guna bwh. mggu ke 6 terus nampak n ada heartbeat 🥰

Depend klinik tu,macam puchong batu 14 kena buka 9week ke atas tak silap

3y trước

saya dapat dr fb klinik puchong

sy dah 6week 5day.. suruh husband call buat appointment dekat kk..sy czer anak baru 8bulan..nak pergi kk berat hati rasa..

setahu saya belum. saya call kk. katanya nti dah 11/12mngu baru call utk buat appointment nak buka bku pink.