Lendir Coklat

Hi, 5weeks pregnancy. Normal ke keluar lendir coklat. Perut rasa berangin je and rasa nak kencing. First pregnancy

5 Các câu trả lời

Saya masa awal2 preggy dlu ada lendir coklat juga. Dh nk masuk 9weeks pegi kk mengadu dkt doc, doc ambil sampel and bg ubat. Selepas tu dah xde dah. Better tanya doc.

mungkin spotting penempelan. mungkin juga ancaman keguguran. kalau berlarutan spotting & cramp, terus ke emergency

1y trước

normal pregnancy xberlaku apa2 spotting atau bleeding awak. xkeluar cecair warna coklat atau lendir coklat awak. sebab dh berlaku persenyawaan

Fasa penempelan mungkin. Tapi klau keluar banyak dan berlarutan, boleh pergi refer doktor

better refer doctor...

Any update sis?