Minum cola

5 weeks.. tpi 2/3 hari terasa mcm memanggil tu cola d tekak 😥 teringgin btl.. boleh ka ya minum 5 weeks ni 😭#pleasehelp

2 Các câu trả lời

Better elakkan dulu, sebab cola tu tinggi sangat gula, dan terlampau tinggi gas. Kandungan masih baru tu. Kalau tak tahan sangat, goncang habis sampai takde gas, minum bagi lepas mengidam je, 1-2 teguk je . Risau kita tak tahu dalam perut tu. Sebab cola ni tajam. Apapun jaga diri. :)

2y trước

ha,ah sental jamban 😆 okay thank you jugak. InsyaAllah 😍