Minum cola

5 weeks.. tpi 2/3 hari terasa mcm memanggil tu cola d tekak 😥 teringgin btl.. boleh ka ya minum 5 weeks ni 😭#pleasehelp

2 Các câu trả lời

minum je. x de mslah pon. org melayu ni ramai fahaman merepek. mkn nenas janin mati. klu mengidam, takat mkn sikit, takat lepas tekak, x mati lah. tahyul. saya prgnant anak 3 dah , tringin minum sprite, sya ok je. bukan sebat 10botol. haha. lawak. bnyk sngt komen lawak dekat sini. saya rasa better awk jgn depends on komen org dlm apps ni. bole jdi stress sbb bila minta pndpt, kbnykan jwpan is tak bolehhhh sokmo 🤣🤣🤣

Better elakkan dulu, sebab cola tu tinggi sangat gula, dan terlampau tinggi gas. Kandungan masih baru tu. Kalau tak tahan sangat, goncang habis sampai takde gas, minum bagi lepas mengidam je, 1-2 teguk je . Risau kita tak tahu dalam perut tu. Sebab cola ni tajam. Apapun jaga diri. :)

2y trước

ha,ah sental jamban 😆 okay thank you jugak. InsyaAllah 😍