Bleeding :(

5 hari straight check upt macam macam jenis termasuk clearblue, semua positif. Semalam bangun pagi, bleeding biasa, kuantiti yang sedikit. Then bedrest, okay. Malam bleeding spotting, just ada brp titik je. Check doc, doc kira dah 5 weeks. Bila scan tak nampak apa apa lagi. Doc ckp antara dua, miscarriages or janin baru nak jadi. Dtg scan 3 mgu lagi. And doc bg ubat kuat rahim. After that masa buang air kecil and nak cuci miss v bg bersih sebab nak tidur, pancit air kat miss v, keluar darah, ketul size jari kelingking. Then tidur okay sampai pagi no bleeding. Baru td bleeding sikit kat panties. Maybe sbb turun naik tangga? Tp Takde rasa sakit apa apa pun. Anyone know? #firstpregnancy

2 Các câu trả lời

Kalau awal2 ni better banyakkan bedrest. Sbb baru nak jadi kan.

4y trước

Okay awak. I’ll try. Thankyouu 😘