FRESH BLOOD

5 hari bleeding and last kena admit ward , 4 hari lepas doc KK bagitau mungkin kandung saya x menjadi sebab kantung saya makin mengecil n kosong , pastu semalam saya sakit perut macam segugut terus pergi ke hospital , doc hospital scan dah nampak jantung n heartbeat baby , doakan saya dan baby kuat , bertahan .

FRESH BLOOD
5 Các câu trả lời

Aamiin Ya Allah. Semoga awak & baby sihat seperti sediakala. Boleh tahu awak dah berapa week ya?

1y trước

period sy irregular , kalau ikut tarikh last period patut dh 9 week , tp kantung size 7 week 🥰

Insyaallah semoga yg baik2 sahaja utk awak dan baby. Boleh tahu bleeding yg mcm mana? Banyak ke?

1y trước

mcm period , tp xde ketul2 coklat , cuma darah fresh je

Semoga dipermudahkan, semoga baby baik baik sahaja

1y trước

amennn ya rabb..

awak dgn kandungan okay tak tu?

Mudahan semua baik tanpa mudarat

1y trước

aminn ya rabbal alamin ..