Kantung tak nampak

4/7/20 saya pergi klinik check doc. Doc kata positive cumaaa kantung baby tak nampak lagii. Saya takutlah. Lagi 2 mggu nak datang untuk scan lagi. Anyway doc kata usia kandungan 4weeks

4 Các câu trả lời

Normal sis, sbb kandungan masih awal.. in sha Allah ade rezki sis 😊

4y trước

Heheh. Alhamdulilah. I cannot wait. Tunggu 1 tahun 11 bulan nak dapatkan baby 😍

Sya 4w pi scan x nmpk apa. 7w pi nmpk kantung. 9w dah nmpk janin.

4y trước

Alhamdulilah. Saya tak sabar. 18/7 ini scan heheh. Tadi beli UPT digital. Sebab tak sabar nak tau usia baby Heheh

Ni isya Dr jerantut ke..

4y trước

Bestnya kak ain. Ya kak ain. Baru lagi. Banyak nak kena jaga. Risau. Baru Lagi. Heheh. Due bila kak

Brpe week skrg ?

4y trước

Saya tak check doc lagi untuk scan. saya rasa week 5