1st time mom?

4 weeks and 3 days since my last period. Im still waiting for my period to come, or dadatnan pa ba? huhu im going crazy? Pls help i really dont know what to do or how to tell my parents bout this situation ?

5 Các câu trả lời

Hello 4 weeks and 3 days late dn po ako and now I'm bleeding but not enough to wear a pad. everytime I pee lang may lalabas na dugo looks like bright red. mababahala ba ako nyan?

try mu mag pt or mag pa tvs para macheck bka naman may pcos k kea nde ka dinadatnan

try nyo po mag PT after that mag pa check up na din po kayo.

PT na po then pag positive congrats. ❤️

Pg mga 2 weeks delay try nyo.po mg pt