Berhenti menyusu badan 4 bulan tapi ada ketulan besar dalam breast mcm susu tersumbat. Help

4 bln x hilang lg. Ada orang mcm sy akan hilang ke. Sy x rse dia mngecil pun. Sama je size x berkurang mcm 6 cm

2 Các câu trả lời

pergi check doktor jgn biar.. mcm sy waktu sblum kahwin prnh skli jd lpastu slpas baru kahwin jd plk.. sy pergi check doktor nasib x ada apa² sbb mak sy breast cancer.. dlm masa sama awak kena rajin mcm tekan² gentel2 jgk.. jgn biar ya.. risau kanser / barah.. mak sy jd gitulh pergi check dh tahap 2 kanser

Sebaiknya jumpa doktor sis. Kalau dah sakit atau try tuam pun tak mengecil takut something wrong. Moga dipermudah urusan ya mommy