Rasa macam baru keluar dari gua

3rd trimester baru start masuk dapur setelah sekian lama ... Barang basah jangan cakap lah memang takde sebab suami beli makanan luar sepanjang saya takleh masuk dapur .. Nak dijadikan cerita Beli barang dapur sebakul jeh dekat rm200 😂 mungkin sebab dapur saya betul2 kosong .. beli ayam , sos2 , serbuk2 rempah / kunyit, minyak , bawang dan lain2 ... Minggu lepas pon dh beli sebahagian dekat rm200 juga , so total dah rm400 🤣... Asal masuk pasaraya abis rm200 .. sblom pregnant rasa mcm seminggu tu tk sampai rm100 hahaha .. Bukan nak complain pon , saja nak bercerita 😂😂 sebab terkejut hahahà 9bulan wak tak masuk pasaraya ... Anak pon baru nak masuk sorang itupon belum keluar 🤣 apa2 pon syukur Alhamdulillah kudrat dah kembali walaupon kaki bengkak.. tapi masa kaki bengkak ni badan rasa ok nk memasak , tk pening atau loya .. kalau tak bau minyak pon nk pitam 🥲

1 Trả lời

sis brg dapor kosong lgsg hbs rm200..sy just top-up brg² ckit² je Pon hbs rm250...Kalo Beli brg dapor betul² kosong skrg ni bajet rm300 ke rm350 xlari..tapi memg selalu lebih la rm400 mcmtu..brg sgt² Mahal skrg..ambk ckit 3,4brg pon hbs rm100 jugak..sy duduk berdua je blm ada anak..tapi tula nak ngs tgk brg skrg...😭😭

7mo trước

Tula sy kete rumah lagi..bulan² memg terasa.. husband sorg je keje sy Suri rumah...setiap Kali Beli brg memg terasa sgt².mahal...😔