mkn antibiotik

3minggu yg lalu,sy ade mkn ubat antibiotik selama seminggu,sb sy d syaki kencing kotor..beberapa hari yg lepas,sy ada buat upt dan ade 2 garis(positive preggy)... Apakah ubt yg sy mkn tu..memberi kesan pd kandungan sy....

1 Trả lời

Antibiotic tuk kncg kotor xde kaitan dgn prgnt. Tp kalo prgnt normal tuk kena kncg kotor. Prgi klinik tuk pngesahan prgnt

5y trước

Syukur la klu xde effect pd baby.... Sy nk jugak pegi klinik...tp tunggu 12week la...skarang ni klu ikot period yg delay,baru 6minggu lbh...