Timbang naik

3bulan berat saya naik, mula2 naik 3kg, kena minum air gula awal, kedua check up naik 4.5kg 😣 kena monitor bp lepas tu, Bp okay saja mcm biasa.. . Doktor sarankan saya minum air gula lagi, result okay.. Hari ni check up lagi naik 4.5kg 😣 skrang berat saya 70kg sudah, before pregnant 52kg.. Makan sya mcm biasa saja, siap jaga pmakanan lagi, skrg dah 30minggu 3hari... Ada ke ibu2 diluar sana mcm sayaa? #firstbaby #mommybuntu

2 Các câu trả lời

mcm sy dlu . sblom mngndung berat 50.. setiap kali check up nurse akan pelik ..berat naik trlalu byk.. tp ble check gula okay . total naik berat semasa mengndung 25 kg.. sbb mase bersalin berat sy jd 75kg.. selepas bersalin .. berat turun. ..

sy ni pulak berat first 1 month 72..2 month lbih naik 1kg.. bila dh masuk 3 month trun stengah kg..4 month naik balik jdi 73..dh 5 month stay 73kg😅 hrap2 pergi klinik 29 ni berat naik la ❤