kerap sakit bawa perut dan mengeras!!! 38weeks tp belum ada tanda tanda ...terus ke hospital tau cmn

4 Các câu trả lời

mungkin contraction.. kalau rasa sakit tu tak tahan sgt boleh pergi pac terus, nanti dia akan check bukaan dan ctg tu.. kat situ tau contraction semua.. kalau kekerapan tu jarak 1-2 min tu mmg kena ke hospital dah tu..

monitar pergerakkan bby jer ,kalau rasa bby kurang gerak better sis pergi jer hospital..

sy pon 38weeks skrng. tp blm ada tnda2 cuma kerap mengeras je.

kenapa

2mo trước

oh baru faham ayat awak. terlampau shortform hujung tuu. kalau rasa sakit awak pi la pac