anak sulung saya meninggal dlm kandungan...

37weeks 2days....?

78 Các câu trả lời

takziah puan, sabar byk2 ya.. insyaAllah ada rezeki lain utk puan dan suami,,

Takziah puan, sedihnya baca.. Semoga diberi kekuatan buat puan sekeluarga😢

Innalillah May Allah bless him/her. You have anak syurga yang menanti disana

Takziah sis. Hmmm sbb apa tuu meninggal. Risau pulaa . Skrgg saya dha 37 weeks

5y trước

Yaa tuu lhh. Risau saya

Takziah sis. Banyakkan bersabar ya. InshaAllah dia tunggu di pintu syurga

takziah puan.. semoga Allah berikan kekuatan untuk puan suami isteri 😢

Salam takziah.. boleh share tak punca kematian.. risau jugak sy ni..

Takziah sis. Smoga Allah bgi kekuatan pada sis. Bole kongsi knp yea

Innalillahi wa'inna ilaihi raji'un Takziah puan dan keluarga ....

Salam takziah sis. Moga ada yg lebih baik lepas ni.. Be strong.