MOHON JAWAB RISAU !!

37w turun lendir campur darah, pastu gerak hospital doc cakap baru 1cm kena balik dulu, sekarang dah masuk 6hari masih turun lendir darah kadang campur keputihan, kadang keputihan saja, kadang darah lendir, sekarang dah masuk 38w, ni dikira normal ke ? siapa pernah ? tolong jawab saya risau sebab ramai kata kena serah diri, ramai kata normal. #firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

saya mcm awak. tapi saya trun lendir darah tu sehari seblom bersalin. pergi hospital mmg doctor akan check ctg dn bukaan. masa doctor check tu lgsg sy xde rasa sakit contraction pape pon. baby pon aktif je dia. doctor bg sy balik awak. selagi kita xde bukaan atau contraction mmg doctor bg kita balik awak. mcm sy esok nya pagi tu baru sy start sakit. pergi hospital 4cm. petang bersalin. kalau risau awak pergi klinik biasa dulu. minta doctor dkt klinik check dkt awak. scan condition baby semua. atleaset awak xde rasa susah hati. dan xde la kita penat berulang alik g hospital☺️

Tak sakit contraction lagi kee sis ??? Klau tak sakit baby pn gerakk okey masih lagi okey .. tp kne pantau baby kick okey ..