Betis bengkak

37w normal ke betis kebawah bengkak , tak perasan pun bengkak tapi bila nk bersila terus rasa lain mcm nk meletop kaki rasa bengkak n kebas.. smlm ok je hari ni baru bengkak .. kalau kaki bengkak ni tanda dh nk bersalin dah ke ?#firstmom #seriusnanya

1 Trả lời

Tu edema, water retention dlm bdn. Dh hujung2 ni agk normal sbnrnya, cuba pkai comptr socks utk kurangkan rasa kebas. Sy kena mcmtu dlm 37w-38w, tp bsalin 41w.