36week?

36week scan harini baby 3kg Semangat nye baby mommy. See u soon baby girl semoga dipermudahkan urusan kelahiran awak ?

2 Các câu trả lời

Sy 34wk doc kata bby 2.5k..n bila scan doc kata kpala bby besar. Ya Allah tkot sy dgar mcm tu..hati xtnang. Pstu doc tulis dlm buku baby macrosomic n kna refer pakar this wk.. Ada x ibu2 kes cmni😥.. Smoga ank mama shat smpurna ye😔

3y trước

Salam sis..25hb ritu dh jmp pakar..pakar scan bby dlm 3.1kg so xbesaq sgt utk smp due. Boleh salin normal.. Sy pn xda kncing mnis drh tggi so doc proceed normal..sakit p hosp je. Skrg ni mghitung hri smp due..smoga smuye dipermudahkn buat sy n bby n ibu2 d luar sna.. Amin

Semoga dipermudahkan urusan.

5y trước

Mudah mudahan tq ye♥️