Getting Ready.. ?

On our 36th Week. ?

Getting Ready.. ?
2 Các câu trả lời

Sis pwede malaman list ng mga yan like ilang pairs ng damit, ganoon? :) Thank you po!

4y trước

Hello Sis. :) Nag.prepare po ako ng good for 2 days na stay sa hospi. :) Bale, 1 have 1 set of receiving clothes (pajama, tie-side long sleeves, cap, mittens, booties, diaper, lampin at receiving blanket), clothes for day 1 and 2, 1 set for going home clothes, 5 na lampin, 5 na wash cloth, 1 swaddle at 1 hoodie towel, 2 bath towels, 12 na diapers po at toiletries for baby. :)

Abang din ako😊