36 weeks kerap mengeras

36 weeks baby kerap mngeras normal ke? tp aktif bgerak..dan ckup 10 kali gerakkn stiap hari..ada ibu2 rasa yg sama ke ye

1 Trả lời

hai mummy.. mungkin contractions tipu2 tngh dialami.. biasanya contraction tipu2 jd kalau dah 30weeks ke atas.. contractions tipu2 tu mcm nila.. dia mengeras tp kadang sakit kadang ok balik.. kalau sakit sngt n kerap sngt2 dlm 5minit sekali mengerasnya atau ada keluar tanda2 nk bersalin kene hospital ya mummy.. sbb 36weeks da ada yg bersalin.. semoga mummy n baby sihat2 🥰

2y trước

sama🥰