36 minggu cirit birit

36 minggu cirit birit , tu tanda bersalin ke apa erk?😅 #firstmom

12 Các câu trả lời

sama sis, sy sedang alami skrang ni. perut memulas macam nak berak. tapi xrasa nak berak, duk lama2 dalam tandas kluar cirit. hahaha xtahu nak cakap macam mana. due 3/6

1y trước

take care tau sis..kne lebih alert lepas niee..kalau ada edema..pastu surut..get ready..

sy masa kandungan dlm 35 minggu hari first cirit birit 20 kali ulang masuk tandas tak tahan sangat pergi klinik doktor bg air garam terus rasa ok sikit..

yup sy pun mcmtu .tpi jngn risau slagi xtrun tnda slagi tu blum brsalin .sy brsalin pda kndungan 37 week 5 day bby boy🥰

Salah 1 tanda tu wak 😍 standby brg siap2… semoga dipermudahkan 🤲🏼

1y trước

😂 sy pulak anak sulung dulu 2-3hari nak besalin memg cirit2 xde keras lgsung 😂 tau2 contraction dtg je

sy msa 36w pun kerap membuang cirit birit then 37w 6hari terus terberanak

1y trước

sy 37 week 5 day dh beranak sbb trun drah

Boleh jadi. Tp bukan tanda dh nk bersalin la maybe dh dkt je.

Dh hujung2 biasa akan kerap buang air besar

get ready..sya bersalin 36 minggu 2 hari..

1y trước

xcirit..tapi qasa xsedap perut...nk duduk sandaq pon xleh dah.. jdi sakit..kna duduk tegak ja...

sy pon tp bru 33weeks.. perut memulas je

mg dpmudahkan segalanya amiin