Normal ke 35w ni kerap kencing,kdang ii tu xkluar banyak pn ,haisss smpai batuk pn kdang ii trkeluar

35wkerapabuangairkecik

4 Các câu trả lời

sbb kepala anak kita dah kat bawah , so dia akan menekan 🤭 pastikan sllu pkai pantyliner yg biasa ye takde ap2 herbs . dan tukar sllu nti kuman merebak . pstikan juga minum air suam sllu dan jgn tahan kencing nti bby kita terkena kuman . klo nak kencing tu kncing jer wlpn kuar sikit

Tak pasti. Sy baca dekat sini dia kata normal. Sy lebih prefer pakai pad. Kalau pantiliner selalunya basah jugak seluar dalam

Pakai pantiliner, saya dari 20wks pun ada rasa tkeluar

Normal