35weeks 35minggu

35weeks, jam 3pagi tetibe perut memulas and kerap kencing tak benti. Kencing pun air tak byk. Takde sakit contraction. Baby aktif bergerak waktu ni tak benti2.

2 Các câu trả lời

cuba pergi check. Hari sy jadi mcmtu, terjaga sebab perut memulas lepas tu kencing tak berenti. Baru nak baring dah rasa nak kecing, baru nak baru dah rasa nak kening balik. Mmg kencing pon sikit sgt sgt. Pergi klinik doktor ckp kencing kotor. dy bagi antibiotik , hari yg sama jugak lega. tp antibiotik tu kena habiskan jugak. tp lepas semiggu dr kejadian tu, sy check UPT positif. rupanya pregnant 5 weeks.

mg bby n mommy nya sht sntiasa hendaknya...Allahuma aamiin..mg ank mommy mmbsr mnjd ank soleh/solehah buat ibu ayah..aamiin