13/7/2020 Berat bb

35w scan berat baby baru 1900gram Normal ke?

8 Các câu trả lời

Sy scan 34w 2.4kg. Tpi perut mmg xnmpk bsr pn. Biasa je. Scan ni cuma anggaran je. Kdg2 kluar brtnya lebih @ kurang dpd tu. Asalkan bby sihat, brt normal ok je.

Hari ni sy 36w5d appointment scane kt kk..doc ckp berat baby mesti 2.5 ke atas dlm week mcm ni..

4y trước

Cuba minum susu anmum utk ibu mengandung yg pack kecik..masa sy mimum susu tu nurse suruh berenti sebab susu tu buat berat badan cepat naik..mana tau berat baby naik nanti..atau pun cuba google tips naikan berat janin

Sy scan 32w berat 1988g😂 tp yg peliknya baby bump kecik..huhu

org kta dekt dlm keluar kecik . nnti dh kuar besar

Bab ni saya xpandai..saya pun baru scan smlm 27weeks 1.1kg

4y trước

Same sis ... Bru td scan .. tp air ketuban sy 10.5 .. doc kata ok lg laa.. tp atas2 pagar ...

Sy 32w brt bby 2.4kg..besok scan 35w xth brape kg

4y trước

Saya pun pelik anak 1st terlebih berat kenapa yg nie kecik ?

Sy 35 weeks brat baby 2.5 kg ..

Sy br je scab td 36w . Bby 3.1kg..

4y trước

Tu anggaran je sis.sb masa anak pertana sy scan 36mggu 2.8kg.. 38mggu bersalin bby keluar 3.97kg .Mcm sy anak pertama keluar mmg semangat, Jadi kemungkinan yg kedua pun mcm kakak dia..