Jarak anak 5 tahun pon kena perli

35mggu dah pregnant. Sikit hari lagi je nak meletup ni. Anak first umur dah 5 tahun .. selama 5 tahun , ni baru prenant lagi. Semua ok je selama ni , cuma sejak semalam agak terasa dgn sorg onion worrior ni . Dia bole cakap 'awat joh sangat 5 tahun , kesian aih kat anak xda kawan . setahun jarak sudah lahhh' Ya Allah , hebat sungguh kurniaan mulut kepada hamba Mu yang sorang tu.. dia xtau aku ni masa dapat anak first bunting pelamin.. bulan 12 kawen , bulan 2 dah lekat.. salah ke step merancang aku nak anak pandai berdikari dulu baru beranak lagi?? Aku lagi kesian tgok budak2 kecik x reti apa lagi , tp dah diharap kan jaga adik2.. pastu bila adik nangis , adik jatuh , adik hilang ke ,, disalah kan si akk@abg.. aku x nak susah kan anak2 aku untuk jaga adik2 dia. Yang paling penting , aku tau aku boleh bagi zuriat kat laki aku , aku boleh bagi keturunan kat family aku. Rezeki aku jugak sebab laki bini subur n x merasa ttc mcm sesetengah org.. Tp x sangka ek itu pon jadi masalah bagi org2 mulut puaka tebing biru ni.. haish , smackdown kang , x pasal2 mati muda..

1 Trả lời

Dia bertanya je tu. Abaikan aje. Dah elok dah awak rancang dan Allah sebaiknya Perancang. Teruskan bersyukur. Ayat puan puan jangan ek sangat ya. "aku tau aku boleh bagi zuriat kat laki aku. Aku boleh bagi keturunan kat family aku. Rezeki aku jugak sebab laki bini subur n tak merasa ttc mcm sesetengah orang." Terbeliak mata saya baca perenggan tu. Macamana puan tak hadap org2 mulut pusaka tebing biru, sedangkan puan sendiri pun perkataan/ayat tak jaga? Ingat, Allah Maha Kuasa.

7d trước

ye.. sy syukur.. bukan nak berlagak ke apa.. sy ada ja kawan2 yg ttc.. kalau awk rasa ayat tu mcm sombong , terpulang la.. sy sentiasa doakan kawan2 yg ttc supaya dapat apa dorg nak.. selagi kita ada rahim , kita bole bagi zuriat.. cuma cepat atau lambat ja.. sy mgaku , bab zuriat , mungkin sy cepat .. belum tentu bab lain sy cepat.. sy akui benda tu.. dan sy x sombong or bongkak or membangga.. terima kasih atas teguran..