Ada keluar darah selepas bersama

35 minggu tapi lepas bersama ada keluar warna keruh mcm darah tak banyak bersama cecair jernih yg saya rasa mungkin air mani suami , tak ada rasa kram perut atau apa apa , so far anak gerak ok

2 Các câu trả lời

bagitau nurse. sy pernah alami benda ni 3rd trimester. sy inform nurse,dia offered ke emergency naik ambulans,tp sy refused. kalau dah naik ambulans ni kes kecemasan la kiranya. sy pergi juga ke emergency petang tu,Dr scan kandungan takut uri dibawah,ambil darah 3 tabung kecil. sebab dah check semua ok,sy dibenarkan balik. kalau tak silap sebulan kemudian sy bersalin.

Pegi PAC