35 minggu perut kecil

35 minggu sepatutnya berat baby berapa kg ye ? saya scan dapat 2.2kg , dokter cakap kecik 2 minggu . lagi 2 minggu dokter akan repeat scan . saya risau dengar bila dokter cakap camtu.

16 Các câu trả lời

Sama ngan saya . Berat baby 2.2 repeat scan juga lagi dua minggu . Doktor suruh banyak minum susu .

1y trước

semoga baby kitaa ade pertambahan berat & size 🤲🏻🤲🏻

2.2 bkn ok ke...sy last scan mase 34w scan kat pkar 1994kg je...pakar ckp ok je...graf pertumbhan pon ok...

sis bersalin 37w baby keluar 2.2kg ke? okey ke berat mcm tu? baby tak kena tahan wad?

baby saya lahir 2.78kg je doktr tak bagi tahu apa apa sebab beranak cukup bulan

sy scan pon berat 2.2kg jugak...tp dr cakap normal....

1y trước

ouhh . aishh dokter ni kadang2 pelik2 jugak . dokter ni ckp lain dokter ni cakap lain . kan awak😉

sy scan masa 34w brt bby 2.4kg.. risau plak baby besar.. 🙈

1y trước

masa doc scan tu xplak doc ckp bby bsar ke ape tp cuma kita la yg takut susah push nnt klau bby besar 😂😅