Tolong doakan sy

34week, due 30-06... Dokter pakar Kate baby tak sihat,, ade masuk cecair kat dalam otak, smua badan die macam problems.. sy rase mcm menunggu mati, sy dah xthu nak mcm mane...

10 Các câu trả lời

Allah mommy .. banyakkan bersabar .. bnyakkn berdoa.. semoga dipermudahkn urusan mommy.. sy pun sedih baca

Ya Allah doa ibu doa.. teruskan berdoa.. kekuasaan Allah itu luar biasa.. minta byk2 pada-Nya ..

Semoga awak dipermudahkan urusan ya. 💓 jangan fikir bebukan. Miracle happens.

Awk xde buat detail scan ke masa 20w-24w ritu? Doa baik2. Insha Allah xde apa

Allahu, semoga dipermudahkan urusan. sy doakan sis dan baby baik² dan sihat

Banyakkan bersabar. Semoga dimurahkan urusan sis yer. Sya doakan yg terbaik.

Allahu, smoga sis kuat, harap tak da ap, doa banyak2 sis

sblm ni mmg xde prob ke baru jadi

1y trước

2.4kg tu masa brp weeks awk scan? Sy rabu ni baru nk scan dkt kk dh nk masuk 36w. Last scan dkt sonobee 32w berat baby 2kilo

semoga dipermudahkn amin.

sabar puan ...