Due date 27 6

34minggu 4hari perut memulas sgt.mlm td tdo pun xboleh.subuh dah start cerry berry smpi skrg.ada ke yg sama dgn saya?tanda2 nak beranak dah ke ni,btw ni ank ke3..sejak2 2 3 hari sy kurang mkn.last scan khamis lepas berat bby 1.9,air ketuban pun ok.ni dah kira matang dh ke klu beranak

2 Các câu trả lời

Due date hampir sama tapi saya 25/6 , sekarang 35 minggu 5 hari , berat baby 2.7kg, air ketuban ok, tp hb sy low ,selera pun kurang sekarang, cuma tiba tiba mcm muncul pulak keputihan putih pekat/hijau 2/3 hari ni.. tanda nak bersalin ke ni? #firstmom

4mo trước

Yeke baikk sis, nanti sya inform nurse.. xpernah ada keputihan kaler kaler ni, jadi pula nak hujung hujung ni huhu

Kandungan matang pada minggu ke 37