mengeras

33 week dh start mengeras kee ? normal ke

66 Các câu trả lời

sy 33weeks, badan da rse berat btol.. Kalo baby mengeras Tu aduhai xbole bgerak bnafas 😫

Normal mommy. Makin sarat lagi makin tk selesa. Kalau kerap kena pergi hosp terus ya

33 week kuat mengeras dengn skit ari kerap normal kaa .. xdk pngalaman lg first bby

saya pun masuk 35w mngeras jk..susah tidur mlm ...ada ka tu tanda mau brsalin

Bby mgeras biasa kalau 3rd trmster tp kena pastikan bby cukup 10 gerakan

normal,make sure x sakit la..sbb keras tu doc ckp tnd die bergerak..

kalau bdri terlalu lama dgn berjln lama, perut mengeras ,tegang sngt

saya juga mengalami keras di bahagian perut. itu normal doc btau.

aah ..lagi mcm sy kena kencing kotor..kerap sgt dia mengeras

sama je ada jugak contraction tipu kerap jugak dah ngeras dah