Apa simptom yg normal untuk third trimester

#32weeks #kerapkencing Hi mommies😊 ada tak yg third semester yg ada rasa kerap kencing n pundi tu tekan tekan.. ke baby tekan eh? Rasa macam tickle geli. Kadang rasa baby ni nak keluar dah ke? 😂😂😂 #ingintahu #bantusharing

6 Các câu trả lời

sy pun sama jugak..tpi 30 minggu dh strt🤣..kadang2 rasa mcm cucuk dkt pundi kencing..tak sakit....rasa mcm geli2 gituu😁🤣

sama la kita. saya pun kerap kencing. dah kencing lepas tu duk rasa macam nak kencing lagi aduiii

1y trước

Kannn kalau tahan nanti perut keras pulak 😥

haah, rasa senak bahagian bawah, kadang nyucuk2. minum sikit pun rasa nk terkencing

1y trước

Oh normal la kan ni..betul.. ada rasa senak jugak..

normal sbb kepala baby dah kt bawah.

1y trước

Oh kepala baby dah kat bawah ya.. no wonder laa duk tekan tekan..

kepala baby kat bawah sis...

1y trước

Ooo macam tu.. haihh seramm 😆😁

SME sis 🥲