excited

30w.6days already..excited + takut..any advise from mommies? #needit

34 Các câu trả lời

28 weeks, anak pertama. Masih dlm exited, tak rasa lagi takut. Mommy buat senaman ringgan, stay active. Dnt worry

sy pun neves sgt ni..after ank sulung 15yrs skrg prgy 38weeks...rasa nervous mcm nk smbut 1st bby je.😂

31w. Same feeling here. Haven't prepare my bag yet 🤭. When should i prepare?

Same la kite.. 30w5d.. Hehehe... Tp ade ke yg dlver time mcm ni... Klu ikotkn lmbat lgi kan...

34w 2d now... just relax dn chill...hihi... think positif... berdoa agar dipermudahkan...

samalah 30w 6day... baby pertama...ada jugak takut lah... 😊😊😊

semoga dipermudahkn sis... tawakal jer hihi sy baru bersalin now baby da 3m🤗

think +ve & enjoy every moment..semoga urusan kita semua dipermudahkan #37w3d

Saya pun nerves...32w now... Selasa ni nak tetapkan tarikh due...

banyakkan berdoa dan semoga d'permudahkan segala urusan ☺️