PCOS & Hamil

Edited: Salah tarikh period & upt test... 30/5 doc check sy ada pcos. 13/6 dijangka period. 18/6 sy buat upt test dan double line terang gila. Saya fobia sbb 9/2022 pernah gugur kandungan tak menjadi. Ada sesiapa pernah mcm saya? PCOS tapi hamil. Sy belum pergi klinik utk scan. Otak ni fikir kan pcos susah nak hamil.

PCOS & Hamil
18 Các câu trả lời

Saya! Doc ckp saya ada pcos masa bulan 12/2021, bulan 5/2022 saya pregnant and now just having healthy lifestyle. Buang negative thing dlm kepale and enjoy your life 💓

Saya pcos dan preg. Cumanya saya dah keguguran seminggu yang lalu 😇 Saya pun tak jangka saya preg sebab saya pcos diagnosed 8/2022. Baru buat HSG bulan 5/2023.

saya pcos & endometrosis, dktor suggest ambik depo aritu Kuasa Allah mengandung baby num 2. In sha Allah , Nanti Allah permudah urusan awak, jaga diri 🥰😍

inshaAllah.. betul tu awakk, semoga smua baik2 aja.. sy pun pcos.. ttc 2tahun lebih. skrg alhamdulillah tgah tunggu hari nak bersalin 🥰

Saya tak ada pengalaman tapi sepupu saya ada pcos tapi sekarang dia tengah mengandung. Anak2 dia jarak pun rapat jugak walaupun dia ada pcos

12mo trước

Maksudnya, dia tgh pcos tapi dia mengandung??

saya dulu pun pcos.. sllu pkir ssah prgnnt.. tp rezeki prgnnt awal.. gugur.. pstu ni prgnnt lg.. sis pkir baik2 ok

Sy pun dokter cakap ada pcos... Tp alhamdulillah 3 kali gugur n sekrg dah 13 weeks

saya pernah ada pcos ni.. nov 2022 gugur.. now saya hamil 27week