Pregnant with pcos+ endos

Hai mommys ❤ Saya pregnant dah 4 minggu 5 hari , saya ada history pcos+endos dan pernah miscarriage . ada yg mengalami perkara yang sama ? Dan period saya memang irregular, saya suka buat test upt tapi kalini terkejut upt terus naik double line pekat , pergi confirmkan kat klinik , Alhamdulillah dr sahkan pregnant dan due awal bulan january tahun depan . tapi tulah masih in denial lagi selagi tak scan dan buka buku pink 😅 ada yg alami benda yg sama ? Sharelah sini ya #firstbaby #pcos #endos

2 Các câu trả lời

tahniah sis saye Retroverted uterus + pcoa tahun ni 2x miscarriage now pregnant 6w4d 5th pregnancy .. Alhamdulillah dh g scan nmpk kantung & minggu depan buka buku inshaAllah https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

2y trước

aah de mase gugur bln3 doc cko awal2 pregnant terus mkn duphaston .. saye scan mase 6w1d nmpk kecik je xpuas hati esknya scan lg klinik lain bru lg jelas

tahniah, kita sama,ada pcos sjrh miscarriage, Alhamdulillah ada ank sorg 3 thn. ni baru test upt, Alhamdulillah positif,blm g scan lg. takut ada nebes ad suma ada dlm fikiran.msih dlm keadaan..x percaya . seriously iam pregnant!! due kita pon dekat² jgk..

2y trước

utk ank ptama mang ada makan duphaston. upt sy akn buat bila rsa cramp lower abdomen n sy ni suka tido meniarap,bila meniarap sakit. itu sy buat upt,masa ank ptama excited sikit period lagi 2 3 hari dh try celup. yg 2nd ni seminggu lewat period.