Baby November

30 weeks of pregnancy. 10 more weeks to go in shaa Allah.. Hye mommies yg bakal brjuang. Sape due November? Excited+Nervous bercampur baur. Dh start terasa debaran di dada. May Allah ease our journey aamiin ?

26 Các câu trả lời

Sy 4 November.. Hari nie tepat 32weeks

5y trước

InsyaAllah, aamiin☺️

Amin..insyaallah..sya 24.11.2019😊..

5y trước

smoga Allah prmudhkn ya Mommy 😍😍

InshaAllah...due date 18/11

5y trước

samaaa.. smoga dpermudhkn urusan ya mommies.. 😍😘

10.11...xsabar nk tnggu baby keluar

5y trước

Amin tq

insyaallah 24/11/2019...😍😍

5y trước

Amiin..mudah2an kita sama2 dpermudahkanbersalin nti..walaupun yg ke3..nevesnya tetap sama.. 😊😊

30/11 brg takprepair lg 😭

5y trước

samaa tk prepare brg jgk lg 😂 smoga dpermudhkn urusan mommy 😍

Woohooo.. All the bestttt!

7/11/2019 Nervousnye!!!!

5y trước

tk lama dh tu hari bganti hari mmg nervous kn.. May Allah ease mommy 😍

Amin .. sy 4 November

5y trước

Smoga dpermudhkn smuanya mommy 😘

Saya 8 november

5y trước

smoga Allah prmudhkn smuanya mommy 😍