Gusto ko na sana masundan si bb, ano po kaya magandang gawin, d po kami pinapalad, 39 na ako.

May 2y.o son po ako. Baka may maadvise po kayo.

6 Các câu trả lời

Oh my. It would be great if your little one had a sister or a brother to play with. You may seek help with your OB to know what is best to do for you to conceive. Have you tried praying or dancing in Obando? I heard from my parents that's where I was wished for. Or maybe you can spice things up with your partner during intercourse. Have happy hormones 🤭

4mo trước

Ah, I see. Well, if you really want to, then try it again. Have your hubby's little soldiers do the work. Just make sure that you and your partner are healthy. And if God gives you a little bundle of joy, then it is a blessing.

wala pong masama magpacheckup, kayong dalawa po ng hubby nyo magpapaconsult bibigyan kayo ng fertility doctor ng vitamins na aakma sa kondisyon ng katawan nyo. makakahelp pa nga yun dahil sa ganyang edad po maaaring may problem sa ovulation mo at mobility ng sperm ng mister mo. wag po mahiyang magpacheck up lahat po ng doctor open minded

Much better mi magpa alaga sa OB. magtake na din ng Folic Acid while trying to prepare your body for a baby. Best option pa din is magconsult sa OB kasi they can give you insights and medical assistance na need mo according to your history kesa sabi sabi ng matatanda or ng ibang tao. :)

Keep trying lang po, specially on your fertile days. Stay healthy po kayo both ni hubby, don't stress po. If more than 6 months trying with no success po, paalaga na po kayo sa OB. Almost pareho tayo. I had my first child at 36yo and my 2nd (hopefully last) at 39yo.

2mo trước

me to mi 36 na ko nag anak sa 1st bb ko..sana b4 mag 40 masundan si bb boy ko

Pray lang mommy! 😇🙏🏻 And wait to the Lord's perfect time. 🤍