Doa yg baik2

2tahun lepas masa 7weeks preggy, sy pegi scan doc ckp ada kantung shj.. Baby takde.. 2 mgu lepas tu sy keguguran. Alhamdulillah skang sy pregnant 5 weeks. Tp kali ni hati ini sedikit gentarrrrr.... Mohon Doa agar kali ni kandungan sy sihat dan kuat!

2 Các câu trả lời

Saya pun baru scan 7 week tadi.. mula² doc cakap x ada .. pastu dia cakap eh puan ada lah..

Mohon yg baik² aje sis... Sy pon scan 7w doc ckp npk kntung aje..lg 2mgu repeat scan

5y trước

Sy dh scan semalam.. Kali ni delay pulak seminggu...kalau ikut tarikh period ptt dh 6w3d..Jadi nampak kantung je.. Hopefully semua ok la..