Hari ni da 39w4d tapi msih blom ada tanda... Ada geng due 10.8 x.? Risau nya tkut terlebih due...

7 Các câu trả lời

Sy dh ke hosp walaupun takde tanda apa2.. risau baby mcm kurang contraction.. lps subuh esok induce.. doakan ya🤲🏻🤲🏻

2y trước

knp doc plan induce ya?

bertenang dan tawakal ok.. focus Ready kuatkan mental dan fizikal. elakkan risau /stress.. be happy 😊

Haah sama la kita risau plk…Saya due 15.8. Ni pun dah rasa takut😰

Cuba bersama dgn suami. Sbb saya bsama gan suami esk keluar tanda😂

sy due 10/8.. langsung xda tanda2 lg.. nebes dah ni

Sy 14/8 tpi blum ada tanda nk bersalin lagi ni ..

my due also on 10/8, I gave birth baby girl on 6/8/2022

2y trước

don't worry..good luck to you. have smooth delivery