moms of 2

2nd baby here for almost 10years nasundan, im 38 weeks here, 2weeks n ko nainom primrose, doing exercise, drinking pineapple, walking and squatting,, pro dpa po open cervix q,, follow up p po ky ob, im not sure ano nman po ang ipapagawa nya skin.. i need some advise pls,, still nervous bcoz lapit n po due date q jan.23,,

2 Các câu trả lời

Have you tried making love with your hubby mommy? Isa sa mga ways po yun to induce labor naturally. Baka magwowork.