ada tak sama macam sy scan 8mnggu 4hari baby xnampak lagi.

2mnggu lepas pegi scan 6mnggu nmpak kntung shaja #ingintahu

5 Các câu trả lời

Siss sekalian cuba pegi klinik lain yg canggih ke. Sbb i pun sama. Pegi klinik scan tngok takda perkembangan kantong. Janin takda. Siap kena tunggu masa turun swndiri la. Tpi i pegi kpj. Scan dgn jelas. Alhamdulilah masih elok siap nampak baby and degupan jantung. Please2 pegi klinik lain utk buat scan. Dont lose hope. Sangka baik dgn Allah🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

1y trước

itulaa , smalam bru pegi cek alhamdulillah dh nmpk janin skli dgn heartbeat dh . barulaa lega , boleh plk dy ckp xde kntung xde janin . pegi klinik lain elok jer ad janin ape smua .

sy pun sama mcm sis. bila scan kantung 6minggu walaupun dah 8minggu pregnant. baby tknampak. doc set appointment utk scan lg dua minggu pulak. tp selagi tkdak keluar darah, n sakit sgt sgt takpa sis

1y trước

tulaa harap mcm tu laa sis , tkut plk dy bila doc ckp centu smalam . tpi mmng xde pndarahan pon harap ad laa rezeki 🤲🏻

normal sbb dia kcik sgt2.. kena zoom br nmpk

1y trước

ouh yeke , lega laa klau mcm tu .

sis ada update tak? dah repeat scan?

scan sekali lagi selepas 2 minggu.