Coklat boleh buat hb drop ke?

2Minggu lepas saya ke Langkawi , ada beli coklat dan saya pengemar coklat. Cumanya risau kalau saya makan coklat hb jdi drop . Sebab hb sy memang da low nie .

18 Các câu trả lời

yes. hb boleh drop jika makan secara berlebihan kafien ni terdiri drpd kopi, nescafe, tea, milo, coklat, coca cola, etc

11mo trước

ptut la hb sya bru² ni drop 11.0 .. sbb sya hri² minum coklat 😄 kena stop ni hehe

Betul.. tapi kalau teringin blh mkn cuma jgn bnyk.. mkn 2jam sebelum/selepas mkn ubat..

Yessss. Coklat, coffee, teh adalah caffein sis. So nak makan berpada2. Buat rasa2 boleh la.

11mo trước

serius laaaa.......sy da smpi kena cucuk kat tgn hb da smpi 10..DR terus oder ubat yg msk kat tgn tu...

boleh drop jugak. makan sikit2 tiap hari lah kalau gitu, jangan makan banyak sangat

11mo trước

kalau tak makan membazir pulak beli coklat banyak2 kan. sbb tu makan sikit2 je dah 😂

boleh. coklat masih ada kafein. makan sekadar lepas teringin blhla

ye sis. coklat blh buat HB low sbb still ada kafein walau sikit

boleh makan coklat tapi berpada pada.

ya betul boleh