Kurang air ketuban

2mggu lepas scan dgn pakar. Dia kata air ketuban cukup ja. Harini scan kat klinik luar , air ketuban kurang.. batuk teruk sampai termuntah n terkencing sejak smggu ni.. adakah penyebab boleh jadi air ketuban kurang??#ingintahu #SeriusTanya #Sharing_dong_Bund #bantujawab

2 Các câu trả lời

sy pun sama batuk sampai terkencing muntah.. Alhamdulillah cek bby ok ketuban pun ok 11.3.. ada juga tnya dokter Klau kita batuk kuat Smpai terkencing boleh sbb kan yg air ketuban kurang,.. doktor kata X..sbb dia dlm kantung... skrg 34mnggu.. seksa batuk sampai tarik urat perut

masa cek boleh tnya doktor..jngn mcm sy..leaking x sedar...tau2 hari ke3 dh kering air ktuban n bby lahir prem...