Hi mommy saya keliru

2hari lepas saya cek +pov siap pi scan lgi dktr ckp dh ad penempelan dkt rahin then hrini saya cek -neg tpii xdk keluar darah apa ponn..kenapa yer??#ingintahu

Hi mommy saya keliru
3 Các câu trả lời

Chemical pregnancy? Klu tgk clearblue ni, 1-2 klu ikutkan baru 3-4 minggu, usually tak nampak apa2 lg klu pergi scan. 6w keatas baru la blh nmpk kantung.

2y trước

sy kena chemical pregnancy.. doktor ckp Kalo scan xnmpk apa2 Pon sbb Baru 5week...selang 1minggu Lepas jumpa doktor darah keluar...xdak rezeki lagi....

Risau chemical pregnancy je. Sbab biasanya kalau hcg selang 2 hari bacaan akan makin double. And upt akan makin terang.

sy Bulan Lepas baru kena chemical pregnancy...upt double line ke 1line....