perut bby kecil

28wks.. smalam jmpa doct pakar cakap perut bby kecil 😌 brat bby 1kg ja .. kpala dn kaki tngan smua oky .. perut je .. lagi 2minggu scan lgi . hrap² brat bby naik 🙏 #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

bukan 28w berat 1kg tuh normal ke?, or sbb saiz perut dia beza sikit sbb tuh. kalau ni try minum susu anmum, kot naik cpt.

2y trước

yaa sis mmang normal doc ckap .. tapi risau juga scan dia nmpak perut kecil .. msih blum jumpa sbb knpa perut dia kcil 😌 2mnggu lgi bru scan lgi ..

Macam mana ya puan? Baby lahir okey ke? sebab saya pun dr kata pinggang dengan kaki kecil sikit.

1y trước

syukur bby lahir sihat .. scan 2.2kg lahir 2.4kg .. perut bby pun ok jer ..