Berat baby

28w- td scan anggaran brt bby 1.14kg...ok2 sahaja kan???#seriusnanya #firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

Sy 28w juga. Dr scan baby 1.4kg. Dr ckp normal ikut usia kandungan. Dr sis ckp apa? If dy cakap normal InshaAllah xdea apa2 . Doa y baik baik sahaja semoga dipermudahkan segalanya

2y trước

tu mslhnya..doc tk ckp pape..sy pn lupa nk tnye 😅

ok sis. saya 29w dekat 1.3kg. biasa kalo Dr xde cakap apa2 means ok je.

2y trước

tu laa doc tk ckp pape..sy da balik dr klinik bru terpikir..😅