Alhamdulillah Selamat Bersalin Baby..

2/8/2020 Assalam n slmt ptg mummy² TAP.. Alhamdulillah sy dh slmt brsalin pd 2/8/20.. Tq ehh pd yg doakn sy n baby.. Ini lahh hasilnye selepas 'brperang' n brtarung nyawa, huhu.. Slmt lahir kew dunia syg mama.. Mama luv u syg, semoga mnjd ank yg solehah yea.. Aminnn 😘 #BabyGegurl #2.9Kg #39w1d

Alhamdulillah Selamat Bersalin Baby..
28 Các câu trả lời

Tahniah sis...doakm sya pulak ya

4y trước

Tq, inshaallah.. Semoga sis slmt brsalin n urusan sis di permudahkn yea.. Aminn ☺

Tahniah..selamat berpantang

Alhamdulillah ntahniah sis

Sy pn bru brslin 2/8/20..

4y trước

Ehh, sme laa kite yea? Huhu.. Congrats sis n slmt brpntang jgk.. 😁

Alhamdulillah.. tahniah

Alhamdulillah tahniah

alhamdulilah..tahniah

Tahniah puan

Tahniah

Tahniah sis.