risau

28 ni sy dh kne serah dri d hosptal...sbp bby over weight...klu tngguh2 resiko pda bby dn ibu mninggal...doa kn sy

15 Các câu trả lời

Nauzubillah. Semoga dijauhkan InsyaAllah semua nya selamat . Doakan untuk kelahiran sy juga nanti bulan 10 nanti InsyaAllah

Semoga dpermudahkn segala urusan sis. Moga bby lahir dgn baik. Aamiin

Semoga dipermudhkn urusannya ya sis.. doakan saya jgk dlm menghitung hari

Semoga d permudahkn.. Moga Allah melindungi ibu & baby aamiin3x.

Smoga dipermudahkn ye sis..sy doakan selamat kedua-duanya..

Semoga dipermudahkan urusan sis dan baby.. Aamiin

Semoga dipermudahkan segala urusan sis.. Aamiin3x

Semoga dipermudahkan urusan sis dan baby sis..aamiin

Semogaa dipermudahkn sgla urusan

Semoga dipermudahkan..aamiin..