sakit perut.

26w dah. tba2 sakit prot cm nk berak. mmbuang pon ckit sgt. lps kuaq toilet prot jd bntuk petak tinggi kt bwh pusat bla baring mlentang. sakit prot xilang lg. kjap2 jd bulat blik..kjap2 jd petak..xdk tron air ka drh ke..xdak apa..tp skit sgt2 prot. skrg tgh tggu husband blik nk g checkup. ada sapa2 jd cmni dak? serius risau.

1 Trả lời

Perut jadi petak tu maybe sebab baby mengeras. Tapi kalau risau boleh je pergi klinik check.